NB-Seinä Oy

Kokenut betonielementtivalmistaja

NB-Seinä Oy on vuonna 1994 perustettu betonielementtien valmistaja. Toimitamme laadukkaat betonielementit niin kerros- kuin pientalojen rakentajille. Asiakkaamme toimivat pääosin Uudellamaalla, joten sijaintimme pääkaupunkiseudun tuntumassa Läyliäisissä on erinomainen.

Palveluksessamme työskentelee noin 50 betonialan ammattilaista. Heidän vahva osaamisensa on ensiarvoisen tärkeää, koska tuotteisiimme kohdistuu suuria laatuvaatimuksia. Tuotantomme kuuluu Inspectan laadunvalvonnan piiriin ja kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Nykyaikaiset tuotantotilamme on suunniteltu betonielementtien valmistusta varten. Valmistamme elementit lämpimissä tuotantotiloissa ja valmiit elementit siirrämme odottamaan toimitusta katettuun varastohalliimme. Kuljetuksista työmaille huolehdimme sovitussa aikataulussa.

Muita vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöinen palvelu, toimitusvarmuus tiukoissakin aikatauluissa ja pienen kokomme tuoma joustavuus. Myös talousasiamme ovat hyvässä kunnossa. Käytössämme on noin 3 500 m2 tuotantohalli, saman verran katettua varastotilaa ja noin 1000 m2 muuta lämmintä tilaa.

Kuvia

NB-Seinä Oy

NB-Seinä Oy on vuonna 1994 perustettu betonielementtien valmistaja.

Toimitamme laadukkaat betonielementit niin kerros- kuin pientalojen rakentajille.

Asiakkaamme toimivat pääosin Uudellamaalla, joten sijaintimme pääkaupunkiseudun tuntumassa Läyliäisissä on erinomainen.

Lue lisää yrityksestämme

 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...